Samlemærker
Logo

Den næste konkurrence
lanceres snart

Konkurrence

Hovegruppe

Konkurrencen afholdes af Coop Samlemærker, som drives af Coop Danmark A/S, Roskildevej 65, 2620 Albertslund. CVR nr. 26259495.

 

Hvad kan du vinde?

Når du deltager i konkurrencen, er du med i lodtrækningen om et sæt af to dun dyner fra Dunlopillo til en værdi af 4.398 kr. Der trækkes en vinder. Du deltager i konkurrencen ved at udfylde dit navn og e-mail. Disse data bruges kun til at kontakte vinderene og slettes umiddelbart efter konkurrencen er slut, med mindre du har valgt at modtage Coop Samlemærkers nyhedsbrev. Du skal tilmelde dig konkurrencen senest d. 2. marts 2020 for at deltage. Konkurrencen kører i perioden 22. februar – 2. marts 2020. Der udloddes 2 dyner. Størrelsen på dynen er 140 x 220 cm. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien sendes personligt til vinderen. Der sendes kun til adresser i Danmark. Vinderene findes ved tilfældig lodtrækning blandt alle deltagere og trækkes den 2. marts 2020. Vinderne kontaktes direkte pr. mail umiddelbart herefter. Såfremt vinderne ikke svarer på henvendelsen indenfor 7 dage efter første kontaktforsøg, trækkes en ny. Coop Samlemærker forbeholder sig retten til når som helst at indstille eller ændre konkurrencens vilkår, præmie og periode.

 

Hvem kan deltage?

Du kan deltage, hvis du er fyldt 18 år. Ansatte i Coop og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage. Konkurrencen afholdes i Danmark. Denne konkurrence er ikke sponsoreret, afholdt eller administreret af Facebook og Instagram.

 

Behandling af personoplysninger

De personoplysninger, som Coop Samlemærker indsamler om dig, er navn og e-mail. Retsgrundlaget for behandlingen af de personlige oplysninger er artikel 6, stk. 1, litra f, hvor COOP’s legitime interesse samt formål er at tilbyde kunderne deltagelse i en konkurrence og deri udlodde præmier til vinderne af konkurrencen. Disse data bruges kun til at kontakte vinderen og slettes umiddelbart efter konkurrencen er slut.


Du kan altid kontakte minedata@coop.dk  med henblik på at udøve dine rettigheder som registreret vedr. indsigelse, begrænsning, berigtigelse, overførsel, sletning og vejledning vedr. eventuel klage til Datatilsynet. For yderligere information om Coops behandling af personoplysninger se https://ansvarlighed.coop.dk/ansvarlig-arbejdsplads/privatlivspolitik/

Spørgsmål

 

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte: Medlemsservice tlf 43862020